Ο ανιψιός της Κρίστι Τέρλινγκτον στα βήματα της διάσημης θείας του

627

Τα βήματα της καλλονής θείας του Κρίστι Τέλρινγκτον, που υπήρξε supermodel της δεκαετίας του 1990, ακολουθεί ο ανιψιός της Τζέιμς Τέρλινγκτον.

Από παίκτης του μπέιζμπολ στην ομάδα του Πανεπιστημίου της Σάντα Μπάρμπαρα και draft pick στους Los Angeles Dodgers, ο Τζέιμς πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων που εκπροσωπεί τις Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και τον Ντέιβιντ Αλεξάντερ Φλιν.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον έσπευσε να διαδώσει την είδηση μέσω Instagram και να δημοσιεύσει ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 25χρονου μοντέλου από τον φωτογραφικό φακό των Luigi και Iango και Gabe Araujo.

Η εκπληκτική ομοιότητα με τη θεία του δεν έμεινε ασχολίαστη, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

To 25χρονο μοντέλο δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την απόφασή του να εγκαταλείψει το μπέιζμπολ. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις εμπειρίες, τα μαθήματα ζωής και τις φιλίες που ήρθαν με το σπουδαιότερο άθλημα» έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. «Αλλά καθώς κλείνει ένα κεφάλαιο ανοίγει ένα άλλο. Ενθουσιασμένος που ανοίγει αυτό το νέο κεφάλαιο και που συνεχίζω να μεγαλώνω και να εξελίσσομαι ως άνθρωπος» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast