Απίστευτο ξεκατίνιασμα πρώην του Ολυμπιακού με τη γυναίκα του! (photos)

198

Τα άπλυτα τους στη… φόρα έβγαλαν στα social media πρώην παίκτης του Ολυμπιακού με τη γυναίκα του.

Αδιανόητο ξεκατίνιασμα στο instagram ανάμεσα σε πρώην άσο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την γυναίκα του, που τον «στόλισε» με αφορμή το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα ο Λετονός Γιάνις Τίμα με ανάρτησή του έκανε γνωστό πως είναι έτοιμος για νέο ξεκίνημα στη ζωή του με την (πρώην) γυναίκα του να παίρνει… φωτιά και να τον βγάζει στη σέντρα!

Αναλυλτικά η απάντηση της πρώη, πια, συζύγου του:

«Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα των αγοριών σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και τα παιδιά σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…», ήταν η απάντηση της πρώην πια συζύγου.

Πηγή: onsports.gr