Ο Τζέραρντ Μπάτλερ εξηγεί πώς είπε τόσο παθιασμένα την ατάκα «This is Sparta!»

244

Οι «300» αποτελούν, πλέον, μία κλασική ταινία που όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2006, σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Στο ρόλο του «Λεωνίδα» ήταν ο Τζέραρντ Μπάτλερ, σε μία ερμηνεία που έμεινε αξέχαστη και το πάθος του ηθοποιού στο συγκεκριμένο ρόλο.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η ατάκα του «This is Sparta!» και η παθιασμένη ερμηνεία του Μπάτλερ. Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τους ρόλους της καριέρας του που ο ίδιος ξεχωρίζει και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στους «300».

Σε ένα βιντεάκι του GQ, ο Μπάτλερ εξήγησε πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο, πόσο γυμνάστηκε για να είναι έτοιμος γι’ αυτόν, αλλά και πόσο πολύ «μπήκε μέσα» του ο χαρακτήρας του Λεωνίδα, όπως γράφει το Watch & Chill.

Όσο για την κλασική -πια- ατάκα «This is Sparta!», εξήγησε πως ένιωθε ανασφάλεια και ήθελε να το ξαναπεί. Μάλιστα, κάποια στιγμή η ατάκα του βγήκε με τέτοια υπερβολή που όλοι στο γύρισμα άρχισαν να γελάνε.

«Πήγα τότε στο Zack (σ.σ. ο Zack Snyder, σκηνοθέτης της ταινίας) και του λέω: “Ήταν εντελώς υπερβολικό; Και μου λέει: Ναι! Αλλά ήταν τέλειο”»., είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Newsbeast