Τι υποστηρίζει ο οδηγός της νταλίκας που δίπλωσε στο Δαφνί

247

Εξηγήσεις για το τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι και το οποίο ευθύνεται για ουρές χιλιομέτρων, έδωσε ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθηνών – Κορίνου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί», τονίζει ο οδηγός που περιέγραψε στον Alpha πώς έγινε το ατύχημα στο Δαφνί.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί απ’ ότι έμαθα σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό» δήλωσε.

Ο οδηγός φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε διερχόμενο ταξί και στη συνέχεια να περάσει πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα, να βγει στο ρεύμα προς Αθήνα και να «διπλώσει».

Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα τα οποία, ευτυχώς, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Πηγή: tanea.gr