Συνελήφθησαν νεαροί διαρρήκτες που είχαν «ρημάξει» το Ηράκλειο

205

«Χτυπούσαν» μεθοδικά και είχαν καταφέρει να γίνουν φόβος και τρόμος στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου,  αφού είχαν καταφέρει μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες να κάνουν συνολικά 32 διαρρήξεις και απόπειρες διαρρήξεων με τη λεία τους να φτάνει το ποσό των 65.000 ευρώ.

Ο λόγος για δύο νεαρούς αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα, η δράση των οποίων τερματίστηκε χθες το απόγευμα, με τη σύλληψή τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που είχαν εντοπίσει τα ίχνη τους.

Οι δύο συλληφθέντες έμπαιναν σε σπίτια στο Ηράκλειο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν σχεδιάζοντας το επόμενο «χτύπημα».

Η δράση τους διήρκεσε από τις 5 Ιουλίου έως και την 1η Σεπτεμβρίου, χρονικό διάστημα κατά το οποίο είχαν διαπράξει συνολικά 28 κλοπές και διαρρήξεις και άλλες τέσσερις απόπειρες κλοπών.

Οι κινήσεις τους βρέθηκαν στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών και χθες το απόγευμα, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή: zougla.gr