Ανοίγει “πανιά” το 52ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

226

Ανοίγει “πανιά” στις 6 Σεπτεμβρίου το 52ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας που θα διεξαχθεί στο Τιβάτ, μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας διεθνές ενδιαφέρον και εθνικές ομάδες από χώρες της περιοχής, μεταξύ των οποίων η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ελλάδα, η Βόρεια Μακεδονία, η Σερβία, η Τουρκία, καθώς και το Μαυροβούνιο, χώρα που φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση.

Διοργανωτής του 52ου βαλκανικού πρωταθλήματος είναι ο ιστιοπλοϊκός όμιλος JK Delfin και βασικός χορηγός του είναι ο δήμος του Τιβάτ. Η αθλητική αυτή διοργάνωση έχει την υποστήριξη των υπουργείων Αθλητισμού και Τουρισμού του Μαυροβουνίου, της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας της χώρας, καθώς και άλλων φορέων.

“Είμαι περήφανος για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι στιγμής, μας δόθηκε η δυνατότητα να διοργανώσουμε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για όλη τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια που βάζουμε σ’ αυτήν, κάτι που δεν είναι δύσκολο για μας επειδή αγαπάμε την ιστιοπλοΐα και την λέσχη. Η διοργάνωση του 52ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος είναι μια μεγάλη πρόκληση”, δήλωσε ο επικεφαλής του JK Dolphin, Ίλκο Κλάκορ.

Πηγή: onsports.gr