Αλμυρός: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 13χρονης – Δεν κατάφερε να την αποχαιρετήσει ο πατέρας της

208

AΡάγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην 13χρονη που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό του Βόλου, είπαν συγγενείς και φίλοι σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Αλμυρό.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της 13χρονης, ενώ οι συμμαθητές της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Συγκλονισμένοι οι καθηγητές της

Συγκλονισμένος ήταν και ένας καθηγητής της στο σχολείο, ο οποίος θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στον δρόμο.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε στο magnesianews.gr «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 14χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.

Δεν κατάφερε να την αποχαιρετήσει ο πατέρας της

Απών από την κηδεία της 13χρονης ήταν ο  πατέρας της, ο οποίος δεν κατάφερε να την αποχαιρετήσει καθώς νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

Πηγή: tanea.gr