Το σόι που βγάζει δημάρχους! (Φώτο)

1495

❱❱ Η (άγνωστη) συγγένεια Ζέρβα και Κουκοδήμου, η γραβάτα και το γλέντι σε ρεστοράν της Κατερίνης. Είναι από σόι που βγάζει δημάρχους! Λίγοι γνωρίζουν ότι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο νέος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος είναι ξαδέρφια και μάλιστα πολύ αγαπημένα. Οι γιαγιάδες τους ήταν πρώτες ξαδέρφες και οι δήμαρχοι Ζέρβας – Κουκοδήμος κατάγονται από τον Αγιο Δημήτριο Πιερίας.
Ο ένας πήγε στην ορκωμοσία του άλλου και μάλιστα ο Θεσσαλονίκης έκανε δώρο στον ξάδελφό του μία γραβάτα με το διακριτικό σήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ακριβώς ίδια φορούσε και εκείνος στη δική του ορκωμοσία πριν από λίγες μέρες στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους, με κολλητούς φίλους από τη Ν.Δ., το γιόρτασαν σε ρεστοράν της Κατερίνης μετά την ορκωμοσία Κουκοδήμου.
Παρόντες ήταν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και η υπεύθυνη του γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.
Όλα αυτά τα ονόματα συνιστούν μια «κολλητή» παρέα, που είναι χρόνια μαζί. Στην ίδια συντροφιά ανήκουν και οι σύζυγοι των πολιτικών, που είναι επίσης φίλες, όπως η Λιάνα Μακρίδου – Κουκοδήμου και η Ειρήνη Καραγκούνη – Σκρέκα.

espressonews.gr