Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 LIVE όλοι οι αγώνες

221

Συνεχίζεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς η αγωνιστική δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019, που διεξάγεται στα γήπεδα της Κίνας.

Η αρχή γίνεται στις 10:30, όπου η Ιταλία θα βρει μετά τις Φιλιππίνες, την αξιόμαχη Ανγκόλα και θέλει να κάνει το «2 στα 2» και να εξασφαλίσει από σήμερα την παρουσία της στη επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κρίσιμο παιχνίδι στις 11:00, καθώς Βενεζουέλα και Ακτή Ελεφαντοστού παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση στους «16», ενώ για τον ίδιο όμιλο στις 15:00, η διοργανώτρια Κίνα αντιμετωπίζει την Πολωνία.

Στις 11:30 ξεκινούν δυο αναμετρήσεις. Η Τυνησία αγωνίζεται απέναντι στο Ιράν, σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θα μπουν για τη νίκη… ελπίδας, ενώ την ίδια ώρα η πάντα υπολογίσιμη Αργεντινή θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία που άφησε καλή εικόνα στην πρεμιέρα παρά την ήττα.

Στις 14:30 η Σερβία δεν αναμένεται να δυσκολευτεί απέναντι στις αδύναμες Φιλιππίνες, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει την ευκαιρία, όπως και στην πρεμιέρα να δοκιμάσει συστήματα και παίκτης.

Τέλος, στις 15:30 η Ισπανία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο που ακόμα… πανηγυρίζει για την απίστευτη νίκη του επί του Ιράν και την ίδια στιγμή η Ρωσία θέλει να σφραγίσει την πρόκριση απέναντι στη Νότιο Κορέα.

Πηγή: onsports.gr