Ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ: «Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών»

236

Συγκλονισμένη από την τραγωδία δηλώνει η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 14χρονο παιδί. Επαναλαμβάνει και αυτή όπως και ο δικηγόρος της ότι δεν έχει ευθύνη.

Είναι στον χώρο αυτό, όπως είπε στο Star, τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες. Θεωρείται η βασίλισσα των λούνα παρκ. Σήμερα είναι 73 ετών. Παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται και για το παζάρι στα Τρίκαλα.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω… Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ….Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού
Τον χειριστή του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ του Αλμυρού αναζητά τώρα η αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση μετά την τραγωδία με την 14χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί». Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας παραμένει στο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς υπέστη έμφραγμα μετά την τραγωδία.

Ο χειριστής του παιχνιδιού που είναι υπήκοος Μπαγκλαντές, όταν εμφανιστεί θα φωτίσει με την κατάθεσή του την ταχύτητα με την οποία κινούνταν το παιχνίδι την ώρα που εκσφενδονίστηκε το άτυχο κορίτσι. Προς το παρόν δεν είναι κατηγορούμενος καθώς δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ μετά την κατάθεση της αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της Χρήστος Νάστος υποστήριξε ότι ο εργαζόμενος που χειριζόταν το μηχάνημα έχει μεγάλη εμπειρία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 32χρονος τρομοκρατήθηκε. «Εξαφανίστηκε γιατί φοβήθηκε ως χειριστής τη μήνη των συγγενών του παιδιού. Όταν βρισκόμασταν στο αστυνομικό τμήμα, του ζήτησα να προσέλθει αυθορμήτως και αυτοβούλως διότι δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Δε με ακουσε. Ο πανικός του μάλλον ήταν κακός σύμβουλος».

Και πρόσθεσε μιλώντας στον Alpha: «Είναι συγκλονισμένος αλλά δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή ευθύνη διότι δεν έκανε κάποιο κακό χειρισμό που να προκάλεσε το περιστατικό αυτό».

Επισκέπτες και εργαζόμενοι στο παζάρι του Αλμυρού καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα. Όσοι είδαν το κορίτσι να φεύγει από το παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής είναι σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι έφυγε από τη θέση του, χτύπησε στους προβολείς και στη συνέχεια έπεσε στο κενό.

Πηγή: magnesianews.gr