Hooptrips.gr: Τα τρίποντα της Εθνικής μας, σε στέλνουν ταξίδι με την AEGEAN!

222

To παρκέ κάθε αγώνα γεμίζει προορισμούς της AEGEAN!

Μάντεψε ποιος παίκτης της Εθνικής μας θα βάλει τρίποντο και από ποια θέση και ετοιμάσου για το επόμενο ταξίδι σου με την AEGEAN.

Ταξίδια και μίλια προσφέρει η AEGEAN, ο Αποκλειστικός Αερομεταφορέας των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019.

AEGEAN Mundobasket Photo

Πώς;

Μέσα από τη σελίδα hooptrips.gr, η AEGEAN έχει δημιουργήσει ένα digital γήπεδο και το παρκέ θα γεμίσει με τους προορισμούς της.

Η διαδικασία είναι απλή: Το digital γήπεδο είναι χωρισμένο σε 5 θέσεις, γύρω από το τόξο της γραμμής των τριπόντων. Σε κάθε μία από τις 5 θέσεις  αντιστοιχεί και ένας διαφορετικός προορισμός της AEGEAN, ο οποίος αλλάζει σε κάθε ημίχρονο.

Κάθε συμμετέχοντας, πριν από κάθε ημίχρονο των αγώνων της Εθνικής Ομάδας καλείται να μαντέψει τον παίκτη της Εθνικής και τη θέση-προορισμό από την οποία θα βάλει τρίποντο! Το καλύτερο είναι ότι κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει  και στα δύο ημίχρονα του κάθε αγώνα!

Μπες στο hooptrips.gr, μάντεψε σωστά από ποια θέση και ποιος παίκτης θα βάλει τρίποντο και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς νικητές!

Από το κέντρο του γηπέδου ή μήπως…από τη Βαρκελώνη, το Μιλάνο ή το Παρίσι;

Καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και σε εσάς!

Δες το video εδώ

Μείνε συντονισμένος στα κανάλια της AEGEAN

facebook.com/aegeanairlines

youtube.com/aegeanairlines

instagram.com/aegeanairlines

twitter.com/aegeanairlines

linkedin.com/company/aegean-airlines/

Πηγή: onsports.gr