Αυτό είναι το νέο ΔΣ στην Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

858
Ολοκληρώθηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στα γραφεία της Ένωση Συγγραφέων στην Κατερίνη οι διαδικασίες για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Μετά από τα αποτελέσματα των Εκλογών της Κυριακής 25-08-19 ο πλειοψηφών του Ψηφοδελτίου κ Άγγελος Αγγελίδης κάλεσε όλα τα εκλεγμένα μέλη.
Αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο η σχετική σταυροδοσία όσο και οι δυνατότητες αλλά και οι επιθυμίες των εμπλεκομένων συμφωνήθηκε και εγκρίθηκε η εξής σύνθεση:
Πρόεδρος……………………… Αγγελος Αγγελίδης
Αντιπρόεδρος…………………Χριστίδου Έλενα
Γενικός Γραμματέας….……Κορτσάρη Ευγενία
Ταμίας……………………….……Τριγλίδης Γρηγόρης
Δημοσίων Σχέσεων…….….Παπαδόπουλος Ευγένιος
Κοσμήτωρ…………………….…Κοντοπούλου Βιβή
Υπεύθυνη Εκδηλώσεων…Κοφινά Ευαγγελία
Αναπληρωματικά μέλη….Μπικηρόπουλος Θεοχάρης
Τσερτεκίδου Γιώτα
Ο απερχόμενος πρόεδρος κ Παπαδόπουλος Ευγένιος τόνισε με ιδιαίτερο νόημα ¨δεν εγκαταλείπω την ΕΝΩΣΗ, εγκαταλείπω τα πόστα¨.
Ο κ Αγγελίδης ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν στις διαδικασίες και με απλά λόγια υποσχέθηκε τόσο στον απερχόμενο Πρόεδρο όσο και στα μέλη του νέου ΔΣ ότι θα φροντίσει με συνεχή αγώνα και δημοκρατικές διαδικασίες να πάει την ΕΝΩΣΥΠ πιο ψηλά, θεωρώντας δεδομένη και την δική τους συμπαράσταση για αποτελεσματική συνισταμένη.
Για Αναλυτικά Αποτελέσματα των Εκλογών 25-08-19 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γενική Γραμματέα κ Κορτσάρη Ευγενία (6977-340107)
ή στον κ Αγγελο Αγγελίδη (6977-289779) γραφείο Τύπου.