ΑΕΛ: Επιστρέφει το AEL RADIO 104,8

277

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της ΑΕΛ επιστρέφει έως τις 13/8.

Η επιστροφή του AEL RADIO 104,8 είναι γεγονός με την ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακοινώνει πως ο σταθμός θα λειτουργήσει το αργότερο ως την Παρασκευή 13/9. Όπως τονίζεται, το ραδιόφωνο θα ασχολείται μόνο με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ, αλλά και με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ερασιτεχνικής, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με σταθμούς της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 13/9/2019 θα λειτουργήσει το AEL RADIO 104,8 στις εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 στον 3ο όροφο στη Λάρισα, σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και προσβάσιμο χώρο απέναντι από τα Δικαστήρια.

Το ραδιόφωνο θα ασχολείται μόνο με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ, αλλά και με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ερασιτεχνικής, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με πολιτικά ραδιόφωνα των Αθηνών και θα είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της «Ανίκητο Άλογο», όπως είναι και η ΑΕΛ, και δεν θα συμμετάσχουν τα μέλη του ΔΣ και οι εξωδιοικητικοί παράγοντες στην οικονομική υποστήριξη του ραδιοφώνου.

Οι δημοσιογράφοι έχουν συμφωνήσει με την ιδιοκτησία, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα και ο σταθμός θα εκπέμπει από τις 8 το πρωί ως και τις μεταμεσονύκτιες ώρες».

Πηγή: onsports.gr