Βόλος: Κυνηγούσε με μαχαίρι τον 14χρονο γιο της στο σπίτι

244

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σε σπίτι στον Βόλο, όταν μια αλλοδαπή γυναίκα κυνηγούσε με μαχαίρι τον ανήλικο γιο της. Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ την Πέμπτη έγινε καταγγελία στις Αρχές από γείτονες, που θορυβήθηκαν, θεωρώντας ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του παιδιού.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός παράγγειλε προκαταρκτική έρευνα, για να εξεταστεί, εάν τελέσθηκε το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του ανήλικου. Ο φάκελος της υπόθεσης ήδη έχει ανατεθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που θα πραγματοποιήσει την έρευνα.

Αναλυτικότερα, γείτονες της αλλοδαπής με καταγωγή από χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ, άκουσαν ένα βράδυ σπασίματα και έμαθαν ότι η γυναίκα κυνηγούσε με μαχαίρι το 14χρονο παιδί της…

Έτσι φοβούμενοι για την τύχη του, έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε επείγουσα κοινωνική έρευνα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο σπίτι, ποια είναι η σχέση του με τη μητέρα του και αν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι διαμένει μόνο η γυναίκα με τον 14χρονο γιο της, χωρίς την παρουσία πατέρα.

Παράλληλα η εισαγγελική Αρχή προχωρά και σε κοινωνική έρευνα, που την ανέθεσε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, ώστε να διερευνηθεί η πιθανότητα να αφαιρέσουν από την αλλοδαπή την επιμέλεια του παιδιού, σε περίπτωση που διαπιστωθεί, ότι η συμβίωση μαζί της ενέχει κινδύνους.

Πηγή: e-thessalia.gr

Πηγή: zougla.gr