Τσεχία-ΗΠΑ 67-88: Πάτησαν «γκάζι» και νίκησαν (photos)

208

Με πρώτο σκόρερ τον γκαρντ της Γιούτα, Ντόνοβαν Μίτσελ (16π.), οι ΗΠΑ επικράτησαν με 88-77 της Τσεχίας, στο “Shanghai Oriental Sports Center”, στην πρώτη αγωνιστική υποχρεωσή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Χάρισον Μπαρνς με 14 πόντους, ο Κέμπα Ουόκερ με 13 πόντους και ο Τζέισον Τέιτουμ με 10 ξεχώρισαν επίσης από τους παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς. Ένας άλλος ΝΒΑερ, ο Τόμας Σατοράνσκι ξεχώρισε από την Τσεχία, με τον πόιντ γκαρντ των Σικάγο Μπουλς να πετυχαίνει 17 πόντους.

Εκεί κρίθηκε: Οι Τσέχοι έβαλαν δύσκολα στους Αμερικάνους αλλά όταν οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς βρηκαν ρυθμό κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και να ασχοληθούν με τη συνέχεια της διοργάνωσης. Παράλληλα, η υπεροχή τους στο ποσοστό ευστοχίας στα δίποντα και τα λιγότερα λάθη έναντι των Τσέχων ήταν τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση.

ΜVP: Οι Αμερικανοί είχαν σε πολύ καλή κατάσταση τον Ντόνοβαν Μίτσελ, που μέτρησε 16 πόντους, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά των Χάρισον Μπαρνς (14 πόντοι) και Κέμπα Ουόκερ (13 πόντοι, 4 ασίστ).

Πηγή: onsports.gr