Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες

211

Σε Γερμανία και Ισπανία θα ρίξουμε το βάρος μας προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο

Πλούσιο είναι για μια ακόμα φορά το κουπόνι του ΟΠΑΠ με τους αγώνες να μας αρέσουν προκειμένου να τους επιλέξουμε και να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο που είναι άλλωστε και το ζητούμενο της στήλης μας.

Θα ρίξουμε το βάρος μας στη Γερμανία και συγκεκριμένα την πρώτη κατηγορία όπου τα ματς είναι εξαιρετικά και μπορούμε να τα ποντάρουμε για να έχουμε κέρδη. Συγκεκριμένα το πρώτο ματς θα είναι αυτό ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Άουγκσμπουργκ.

Οι πρώτοι δεν έχουν ως τώρα νίκη στο Πρωτάθλημα και θέλουν να ανοίξουν λογαριασμό και θέλουν να το πράξουν στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα τους. Θα πάμε στην επιλογή του άσου που είναι μια πολύ καλή λύση για να έχουμε κέρδη. Από εκεί και πέρα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της και μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στην όχι και τόσο καλή φέτος.

Το 1.67 που δίνει ο άσος του ΟΠΑΠ μας αρέσει και θα το ποντάρουμε για να πάμε στο ταμείο.

Τέλος θα κλείσουμε τις επιλογές μας από το ισπανικό πρωτάθλημα όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει με νίκη κόντρα στην Εϊμπάρ και αν παίξει καλά μπορεί και να το πετύχει.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ      1              1.70

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ               1              1.67

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΪΜΠΑΡ   1              1.42

Πηγή: onsports.gr