Παζάρι Αλμυρού: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές μετά την πτώση της 13χρονης

216

Βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το χάος που επικράτησε στο παζάρι Αλμυρού αμέσως μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή στη 13χρονη είδε το φως της δημοσιότητας.

Το τραγικό περιστατικό στο παζάρι Αλμυρού στον Βόλο συνέβη το βράδυ της Παρασκευής και η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ έχει συλληφθεί και οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ και στον τόπο ήχησαν σειρήνες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα και της Αστυνομίας. Στο παζάρι επικράτησε όπως δείχνουν τα πλάνα απόλυτο χάος και ολόκληρο το Κέντρο Υγείας Αλμυρού τέθηκε σε συναγερμό.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr η μητέρα του κοριτσιού βλέποντας το παιδί πεσμένο στο έδαφος κατέρρευσε.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Αλμυρού έδωσαν επί τόπου πρώτες βοήθειες και μετέφεραν το αγγελούδι στο Κέντρο Υγείας, ενώ Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου έσπευδε για να το παραλάβει.

Υπέκυψε στα τραύματά της

Η μικρή διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι διασώστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα προσπαθούσαν να το κρατήσουν στη ζωή με κάθε τρόπο προχωρώντας σε μαλάξεις ανάμεσα στο πλήθος κόσμου. Στο Κέντρο Υγείας της περιοχής διακομίστηκαν επτά πολίτες που λιποθύμησαν βλέποντας το δυστύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το κοριτσάκι βρισκόταν με την παρέα της πάνω στο παιχνίδι, όταν αυτό για άγνωστη αιτία ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ μητέρα που ήταν στο ίδιο παιχνίδι με την κόρη της εκείνο ξεκίνησε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, σαν να είχε χάσει ο χειριστής του τον έλεγχο.

«Κρατούσα την κόρη μου τόσο σφιχτά για να μην φύγει, που μελάνιασε το χέρι της», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, είναι οδηγός φορτηγού και την περασμένη εβδομάδα ήταν αυτός που μετέφερε τα μηχανήματα για να στηθεί το λούνα παρκ.

Πηγή: in.gr