Ανγκόλα-Σερβία 59-105: Υπερηχητική πρεμιέρα (video+photos)

261

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Σερβία, που με πλουραλισμό στο σκοράρισμα και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε τρελά κέφια, ισοπέδωσε με 105-59 την Ανγκόλα, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Κίνας.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρά την αρχική ευστοχία των Αφρικανών, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα ποιος είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση και έφτασε σε μια άνετη νίκη.

Παράλληλα, οι Σέρβοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν και την απαραίτητη σε ένα τέτοιο “μαραθώνιο”, συντήρηση δυνάμεων, ξεκουράζοντας για αρκετή ώρα τα βασικά ατού.

Εκεί κρίθηκε ο αγώνας:

Η διαφορά των δυο ομάδων είναι τεράστια και αυτό φάνηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης. Η Σερβία ήταν απολαυστική, παρά το γεγονός πως ορισμένες φορές έδειχνε να παίζει… στο ρελαντί και έφτασε με άνεση στη νίκη, δίνοντάς της το δικαιώμα και για θέαμα.

Ο MVP:

Πρώτος μεταξύ ίσων, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς ήταν ο πιο ορεξάτος από το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, βγάζοντας στο παρκέ το τεράστιο ταλέντο του και το δολοφονικό ένστικτο που τον χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Ο Μπογκντάνοβιτς τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα με 80% εντός πεδιάς), 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε λιγότερο από 20 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα στατιστικά και φωτογραφίες από το Σερβία-Ανγκόλα και τα highlights του αγώνα

Πηγή: onsports.gr