Τραγωδία στο Αίγιο: Διεκόπη η θητεία του 28χρονου στο Πολεμικό Ναυτικό

201

Πέντε μέρες μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με γιαγιά και εγγονό να σκοτώνονται επί τόπου, η πλευρά του 28χρονου οδηγού, επιμένει στο σενάριο της αυτοκτονίας.

Δηλαδή, ότι ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, δεν έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τη σύλληψη μετά την τραγωδία αλλά για να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρει ότι ο πελάτης του πάσχει από βαρύτατη κατάθλιψη, ενώ υπογραμμίζει πως η θητεία του διεκόπη για 6 μήνες, προκειμένου να θεραπευτεί.

«Μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και λόγω της βαρύτατης καταθλίψεώς του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι είναι αδύνατον να επιτελέσει τα καθήκοντά του στην ευαίσθητη θέση, στην οποία υπηρετούσε και διέκοψαν τη θητεία του για έξι μήνες, ώστε είτε νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο είτε παρακολουθούμενος από ιατρούς να αποθεραπευτεί και να επανέλθει, για να ολοκληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».

Στην ίδια ανακοίνωση, διευκρινίζεται για ακόμα μία φορά ότι ο 28χρονος, μετά το δυστύχημα, «προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αυτοτιμωρούμενος με ακραίο τρόπο για το συμβάν, το οποίο προκάλεσε. Τον έσωσε η μητέρα του ειδοποιώντας την αστυνομία και μη γνωρίζοντας τι ακριβώς είχε προηγηθεί».

Επίσης, αναφέρεται για ακόμα μία φορά ότι «έχει λευκό ποινικό μητρώο και ότι μέχρι την ημέρα που προκάλεσε αυτή την τραγωδία με την αμέλειά του, το Πολεμικό Ναυτικό, στην υπηρεσία του οποίου δεν έχει ούτε ένα πειθαρχικό αδίκημα, του εμπιστεύθηκε να διαχειρίζεται πολεμικό πλοίο, του οποίου η αξία είναι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ».

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Νωρίτερα, είχε δοθεί στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή Πατρών, το οποίο έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο θάνατος της 67χρονης γυναίκας και του μόλις ενός έτους εγγονού της ήταν ακαριαίος. Το μικρό αγόρι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η γιαγιά του ήταν πολυτραυματίας και έφερε κακώσεις σε κεφάλι, αυχένα, θώρακα, κοιλιά και άκρα. Χτυπήματα που δείχνουν τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε το αυτοκίνητο πάνω τους.

Καταγγελίες για εμπλοκή του 28χρονου και σε άλλα τροχαία

Ο αδελφός του παππού του μικρού Γιάννη, που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο, προχώρησε σήμερα σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του 28χρονου, ζητώντας να διερευνηθούν δύο τροχαία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε σε ρεπορτάζ του Alpha: «Πριν δύο μήνες χτύπησε ένα παιδάκι με ένα ποδήλατο από Νέο Ερινέο προς Λόγγο. Και πέρυσι χτύπησε ένα μηχανάκι και του έσπασε τα δύο πόδια του ανθρώπου και έτρεχαν στα νοσοκομεία».

Τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 2016 ο 28χρονος είχε καταδιωχθεί από αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από αυτούς.

Πηγή: in.gr