Τι περιγράφει ο ένας από τους δύο ληστές που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου φύλακα εταιρείας

255

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς ο ένας από τους δύο ληστές που, τον περασμένο Ιούνιο ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν υπάλληλο εταιρείας φύλαξης στον Κορυδαλλό, δίνοντας, όμως, τη δική τους εκδοχή για το θάνατο του 68 χρόνου άνδρα. Ο άτυχος φύλακας άφησε την τελευταία του πνοή απο καρδιακό επεισόδιο, συνέπεια του ξυλοδαρμού που δέχτηκε απο τους δυο κακοποιούς. 

Η περιγραφή του ενός δράστη ξεκινά από την ώρα που έφτασαν στη μεταφορική εταιρεία με το αυτοκίνητο του ενός ληστή – ο οποίος μάλιστα ήταν υπάλληλος εκεί έως και τον Απρίλιο. 

«Όταν έφτασε στο παράθυρο ο Ν. τον κατάλαβε ο φύλακας που ήταν μέσα γιατί έκανε φασαρία. Άρχισαν μια αψιμαχία, ο φύλακας του έλεγε ‘φύγε’ και ο Ν. του είπε “δεν ήρθαμε για εσένα, δεν σε πειράζουμε”. Δεν περιμέναμε να βρούμε το φύλακα μέσα. Εκείνη τη στιγμή, ο Ν. πήδηξε μέσα από το παράθυρο και εγώ πήγα στην πόρτα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Την κλώτσησα και έφυγε ένα κομμάτι πάνελ. Τότε γύρισα πίσω, έσπρωξα μια πόρτα δίπλα που ήταν ανοιχτή, μπήκα μέσα στο χώρο και πήγα προς τα εκεί που ήταν ο Ν. με τον φύλακα. Ο φύλακας είχε ένα μπουκάλι νερό στα χέρια και προσπαθούσε να βαρέσει το Ν. Ο Ν. δεν τον χτύπησε, απλώς είχε βάλει τα χέρια στο πρόσωπό του και του έλεγε να σταματήσει. Ξαφνικά ο φύλακας είδε εμένα που μπήκα από δίπλα, ξαφνιάστηκε, έκανε ένα βήμα πίσω και έπεσε κάτω. Χωρίς να τον πειράξει κανείς. Μάλλον πρέπει να γλίστρησε από τα νερά από το μπουκάλι που κράταγε. Εγώ έσκυψα από πάνω του και είδα ότι πίσω στο κεφάλι του έτρεχε λίγο αίμα. Τον σήκωσα και τον έβαλα να ακουμπήσει σε ένα γραφείο όρθιος. Ήτανε μια χαρά, είχε τις αισθήσεις του, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο Ν. δεν έκανε τίποτα. Μόνο κοιτούσε. Εγώ είπα στο φύλακα ότι δεν θέλουμε να του κάνουμε κακό και να μείνει ήσυχος. Θέλω να σας πω ότι δεν φοβόμουνα μην με αναγνωρίσει ο φύλακας γιατί όταν δούλευα στο Σ. δεν με έβλεπε. Αυτός δούλευε μόνο νύχτα. Εγώ φυλαγόμουνα μόνο από τις κάμερες για να μη με δει ο Σ και με αναγνωρίσει…»

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή: onsports.gr