Παραολυμπιονίκης ξεσπά για το παρκάρισμα σε ράμπες αναπήρων

186

Το παρκάρισμα αυτοκινήτων πάνω σε ράμπες αναπήρων είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στην Ελλάδα, το οποίο δυσκολεύει ιδιαίτερα τη μετακίνηση των συμπολιτών μας οι οποίοι βρίσκονται σε αμαξίδιο.

Ένα ακόμη τέτοιο περιστατικό, αυτήν τη φορά στη Θεσσαλονίκη, έφερε στο φως ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο αθλητής της κολύμβησης, ο οποίος μεταξύ άλλων συμμετέχει και σε εκστρατείες ενημέρωσης για τα τροχαία ατυχήματα και για τη ασφάλεια στα αθλήματα θαλάσσης, έκανε μία ανάρτηση – κόλαφο για ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος είχε παρκάρει σχεδόν ολόκληρο το αυτοκίνητό του πάνω στο πεζοδρόμιο. Στο λιγοστό χώρο που είχε αφήσει, μετά βίας μπορούσε να περάσει κάποιος πεζός, πόσο μάλλον ένας άνθρωπος σε αμαξίδιο.

«Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο οσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο… #ελεος. Να είστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο με τις δράσεις και τις ομιλίες μου, που διοργανώνουμε μέσω της ΕΛ.ΑΣ. ή των τοπικών αρχών, αυτές οι εικόνες αλλά και ο αριθμός τροχαίων δυστυχημάτων που ταλανίζουν την χώρα να μειωθούν στο ελάχιστο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τσαπατάκης στο Facebook.

Πηγή: in.gr