Μποτρίνι: Η αιχμηρή ανάρτηση για το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον 19χρονο

397

«Λάδι στη φωτιά»  βάζει o Έκτορας Μποτρίνι με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγες μόνο ημέρες μετά την ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του σεφ στην Κέρκυρα.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός είχε βλάβες στα άκρα, οι οποίες προκλήθηκαν από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα ήταν αρκετές τόσο σε έκταση, όσο και σε αριθμό.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Αυγούστου ένας 19χρονος μαθητευόμενος σεφ στο εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κέρκυρα κατήγγειλε ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του γνωστού σεφ, τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του έχουν αρνηθεί την καταγγελία αυτή, χαρακτηρίζοντάς τη ως «αθλιότητες και γελοιότητες».

Στη νέα ανάρτησή του ο Έκτορας Μποτρίνι, χωρίς να κατονομάζει, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εστιατόριό του και έγραψε με νόημα: «Το πρόβλημα δεν είναι που όλοι κατάγονται από τον Αδάμ και την Εύα. Είναι που κάποιοι κατάγονται από το σκουλήκι που βρισκόταν μέσα στο μήλο».

Πηγή: in.gr