Α1 Γυναικών: Ο Άρης ανακοίνωσε την Άγκοστ

235

Με την Αμερικανίδα ακραία Τέιλορ Άγκοστ θα ενισχυθεί ο Άρης τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η 23χρονη Αμερικανίδα (1,90μ., 31/5/1996) έπαιξε πέρυσι για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, καθώς ενίσχυσε τη γερμανική Άαχεν.

Η Άγκοστ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας ομάδας της.

Η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τέιλορ Άγκοστ. Η Άγκοστ είναι γεννημένη στις 31/05/1996 έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση της ακραίας.

Η νέα αθλήτρια μας την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με την ομάδα του Άαχεν, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Στην Αμερική αγωνίστηκε για ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια, το Όρεγκον και ήταν μια από τις καλύτερες παίκτριες του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος όλης της Αμερικής.

Η Τέιλορ Άγκοστ στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος του τμήματος βόλεϊ του Άρη. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να δουλέψω με την ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους μας. Ανυπομονώ να φτάσω στη Θεσσαλονίκη και να κάνω αυτή την όμορφη πόλη το σπίτι μου!».

Πηγή: onsports.gr