Νεκρή 34χρονη μετά από «πνευματική τελετή» – Το «ύποπτο» ρόφημα

216

Έρευνες για το θάνατο μιας γυναίκας 34 ετών κατά την διάρκεια πνευματικής τελετής, πραγματοποιούν οι Αρχές στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα στους συμμετέχοντες προσφέρθηκε ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία. Η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, στις 28 Αυγούστου, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Παράλληλα, η αστυνομία ενημερώνει ότι «στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της».

Ακόμη, επικαλούμενη επίσης μαρτυρία, η αστυνομία της Κύπρου αναφέρει «ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α».

Σημειώνεται ότι η αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έχει προχωρήσει βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή: in.gr