Η πώρωση του, πώρωση τους!

213

Έχω ακούσει κι έχω διαβάσει πολλές φορές για προέδρους-οπαδούς. Προέδρους που κάνουν… τρέλες για την ομάδα τους…

Τόσο που όταν ακούω και διαβάζω πια, κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Για… εκατομμύρια λόγους. Πάμε όμως στο θέμα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης από το ΟΑΚΑ για να καλωσορίσει τους νέους παίκτες, να ευχηθεί καλή σεζόν σε νέους και παλιούς και κυρίως να δείξει και με αυτόν τον τρόπο ότι είναι δίπλα στην ομάδα! Προσέξτε: Πριν καλά-καλά επιστρέψει στην Αθήνα, ο ισχυρός άνδρας του Συλλόγου πήγε ΟΑΚΑ για να δώσει το «παρών». Όχι στην πρώτη προπόνηση αλλά σε μία προπόνηση. Όχι για τη… λεζάντα αλλά για την τρέλα, την πώρωση που έχει για τον Παναθηναϊκό!

Αυτή ακριβώς την πώρωση που πρέπει να έχουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για να φτάσει ο Παναθηναϊκός μέχρι εκεί που πρέπει και μπορεί! Γιατί καλές οι ικανότητες και τα προσόντα αλλά άμα δεν μπαίνεις στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια, άμα δεν μπαίνεις αποφασισμένος να ματώσεις τη φανέλα, θα παίρνεις πάντα λιγότερα απ’αυτά που αξίζεις και σου αναλογούν… Κι έχουμε παραδείγματα στο παρελθόν από πολλές ομάδες, που είχαν καλό υλικό αλλά επειδή τους έλειπε η ψυχή, η πώρωση εν προκειμένω, δεν έφτασαν στο τέλος της διαδρομής…

Με κινήσεις σαν τη χθεσινή αλλά και τόσες ακόμη που έχει κάνει στο παρελθόν, ο DPG δείχνει για μία ακόμη φορά και τον δρόμο και τον τρόπο. Αυτόν που πρέπει να βαδίσουν όσοι ανήκουν στην οικογένεια του μπασκετικού Παναθηναϊκού φέτος. Πωρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram

Πηγή: onsports.gr