Χιου Γκραντ κατά Μπόρις Τζόνσον: «Άντε γ@μ@σου υπερπροβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»

85

Σκληρή επίθεση και τρομερή οργή από την πλευρά του Χιου Γκραντ εναντίον του Μπόρις Τζόνσον μετά την απόφαση του δεύτερου να κλείσει το βρετανικό κοινοβούλιο ώστε να προχωρήσει… άνετα σε Brexit (δείτε εδώ αναλυτικά τους λόγους της απόφασης του).

Ο Χιου Γκραντ έγραψε ένα tweet γεμάτο από βρισιές ενώ οι χαρακτηρισμοί για τον Μπόρις Τζόνσον είναι τουλάχιστον… προσβλητικοί.

Και πιο συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός έγραψε: «Δεν θα γ@μ@σεις το μέλλον των παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@μ@σου υπερπροβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τα μ@λ@κισμένα τσιράκια σου».

Στο tweet του ο Χιου Γκραντ συμπεριλαμβάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Μπόρις Τζόνσον να λέει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα.

«Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τζόνσον.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο tweet έχει συγκεντρώσει πάνω από 57 χιλ. retweets και σχεδόν 233 χιλ. likes, ενώ αναπαράγεται από τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ.

Πηγή: Newsbeast