ΠΑΟΚ: Έτοιμος για πρόκριση (photos)

470

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για ανατροπή – Ανακοίνωσε αποστολή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H προετοιμασία του Δικεφάλου για τον “τελικό” κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ολοκληρώθηκε με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (28.08) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία «πρόβα» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας περιελάμβανε κάποια κομμάτια τακτικής, δουλειά στις στημένες και στατικές φάσεις και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό παιχνίδι.

Εκτός μάχης για τον αγώνα της Τούμπας βρίσκεται ο τιμωρημένος Λέο Μάτος , καθώς και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο , οι οποίο συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του επαναληπτικού ης Πέμπτης (29.08). Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτ , Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπ , Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ .

Πηγή: onsports.gr