Ελ Αραμπί: «Πάντα στη διάθεση του προπονητή, σημασία έχει μόνο η πρόκριση»

509

Μπήκε από το παράθυρο στην ενδεκάδα όμως ο Ελ Αραμπί με δυο δικά του γκολ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στην Κρασνοντάρ

Χρειάστηκε ο τραυματισμός στο ζέσταμα του Γκερέρο για να μπει στη βασική ενδεκάδα του αγώνα ο Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό με δυο γκολ να δίνει τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στην Κράσνονταρ. 

Ο Ελ Αραμπί με δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που το κατάφερε αυτό. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος, σήμερα πήραμε μια δίκαιη νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ αλλά αντιδράσαμε αμέσως κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά και καταφέραμε αυτό που αξίζαμε. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή. Στο ζέσταμα ήταν αμφίβολη η παρουσία του Γκερέρο, οπότε ετοιμάστηκα. Σημασία δεν έχει αυτό, όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα να προσφέρουμε. Αυτό έκανα κι εγώ.

Δεν έχω πρόβλημα με το χτύπημα που δέχθηκε. Αντικαταστάθηκα διότι είχε πρόβλημα κόπωσης, δεν έχω θέμα τραυματισμού. Σημασία έχει μόνο ότι προκριθήκαμε. Δεν έχω προτίμηση για τους αντιπάλους στους ομίλους, μπορεί να παίξουμε με μια αγγλική ομάδα, μια ισπανική, δεν ξέρω. Πάντως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο».

Πηγή: onsports.gr