Live Chat Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2

467

Κράσνονταρ-Ολυμπιακός: Έτοιμοι να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League είναι οι Πειραιώτες στη σημερινή ρεβάνς με τους Ρώσους για τα playoffs της διοργάνωσης

Πέρασαν έξι ημέρες από το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου, όταν ο Ολυμπιακός διέσυρε την Κράσνονταρ με το εμφατικό 4-0 για τα play off του Champions League. Απόψε, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν στο «Krasnodar Stadium» με έναν και μόνο στόχο: Να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να ηττηθούν με… 5-0!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξεκαθάρισαν πως το ματς απόψε ξεκινά από το 0-0 για εκείνους ενώ οι Ρώσοι παραδέχτηκαν πως δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν το σκορ πρόκρισης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση για την 18άδα που θα βρεθεί στο γήπεδο. Όσον αφορά την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζοσέ Σα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τσιμίκα, Μεριά, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί. Στο χώρο του κέντρο θα αγωνιστούν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ πίσω από τον επιθετικό Γκερέρο θα βρεθούν Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας.

Η σέντρα στο σπουδαίο παιχνίδι είναι προγραμματισμένη στις 22:00 ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2HD.

Πηγή: onsports.gr