Ο Χατζηγιοβάνης θέλει να μείνει!

553

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και την επιθυμία του παίκτη να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Επικρατεί μία λανθασμένη εντύπωση ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και για αυτό δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα είχε ήδη ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό αν η πρόταση που του έκανε ο Νταμπίζας είχε κάποιους όρους, που επιθυμεί να μπουν από την στιγμή που οικονομικά δεν υπήρχε η δυνατότητα να τον καλύψει. Τελικά αυτό δεν έγινε και οι συζητήσεις έχουν παγώσει.

Την ίδια στιγμή η πλευρά του παίκτη δεν πρόκειται να φέρει μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόταση 1,5 εκ. ευρώ, όπως του ζητήθηκε από τον Νταμπίζα, για να αποχωρήσει. Η αλήθεια είναι ότι ο Χατζηγιοβάνης θέλει ακόμα να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά η πλευρά του Νταμπίζα δεν του έχει αφήσει περιθώρια. Του έχει πει ή να ανανεώσει το συμβόλαιο με τους όρους που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός ή αλλιώς να φέρει πρόταση, που να καλύπτει τουλάχιστον το 1,5 εκ. ευρώ που θέλουν οι «πράσινοι».

Διαβάστε όλο το άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη στο Leoforos.gr

Πηγή: onsports.gr