Αυτές είναι οι επίσημες εικόνες του playboy βασιλιά της Ταϊλάνδης με την ερωμένη του

595

Χαμός έγινε στην Ταϊλάνδη μετά την δημοσιοποίηση των επίσημων φωτογραφιών του γνωστού playboy βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορνκ με την επίσημη ερωμένη του

Ο ιστότοπος των ανακτόρων της Ταϊλάνδης κράσαρε μετά τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών που δείχνουν την 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi να κάθεται στα πόδια του, στο πιλοτήριο ενός μαχητικού και με στολή παραλλαγής να ποζάρει στο πλευρό του παρέα με τον «βασιλικό σκύλο».

Οι φωτογραφίες της 34χρονης πρώην νοσοκόμας και νυν υποστρατήγου 33 χρόνια νεότερης του βασιλιά δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες μαζί με το επίσημο βιογραφικό της. Εκπρόσωπος των ανακτόρων είπε ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η επίσημη ιστοσελίδα, που «λύγισε» υπό το βάρος της υψηλής επισκεψιμότητας.

Η τελετή η οποία δεν είναι συνηθισμένη στα δυτικά ήθη περιελάμβανε την επίσημη ερωμένη παρουσία της 41χρονης βασίλισσας Σουτίντα και έγινε με αφορμή τα 67α γενέθλιά του τον περασμένο μήνα.

Ο βασιλιάς έχρισε την Sineenat «Chao Khun Pra» τίτλος που μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος», δηλαδή κάτι σαν επίσημη παλλακίδα και που είχε να απονεμηθεί σε γυναίκα στην Ταϊλάνδη από το 1921.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast