ΑΕΚ: Αντίδραση και εγωισμό ζήτησε ο Κωστένογλου

511

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Νίκος Κωστένογλου.

Το πρωί της Τρίτης, ο Νίκος Κωστένογλου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Γνωρίζετε όλοι ότι θα πορευθούμε μαζί για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Σε όσο διάστημα θα συνεργαστούμε θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να κάνω την προπόνηση ευχάριστη για εσάς. Δεν θέλω να έρχεστε στο γήπεδο και να νιώθετε ότι κάνετε αγγαρεία. Δεν θα σας φορτώσω με πολλά πράγματα και δεν είμαι εδώ για να σας το παίξω σοφός. Θα προσπαθήσω να μιλήσω με όλους σας το επόμενο διάστημα αν και δεν έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο μέχρι το παιχνίδι της Τουρκίας. Θέλω να μου πείτε τι σκέφτεστε.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι έγινε και να κοιτάξουμε μπροστά και τον αγώνα της Πέμπτης. Δεν υπάρχει τίποτα τώρα. Μόνο πως θα μπορέσουμε να δείξουμε πως έχουμε εγωισμό και πως μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα» υπογράμμισε στους «κιτρινόμαυρους. Ξεχάστε το πρώτο ματς, ξεχάστε και την Ξάνθη. Δεν υπάρχουν αυτά τα ματς. Πάμε να παίξουμε για την υστεροφημία της ΑΕΚ. Πάμε δυνατά για το ματς. Πάμε να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Νομίζουν θα σας βάλουν 3-4 γκολ. Σήμερα με αυτό το ξεκίνημα τους στέλνετε το δικό σας μήνυμα. Πάμε να βγάλουμε τον εγωισμό μας, να βγάλουμε αντίδραση».

Πηγή: onsports.gr