Η απάντηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα σχόλια ότι έχει πειράξει το πρόσωπό της

703

Στα σχόλια αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram. Το μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Modelηλιανα π, ανέβασε 2 φωτογραφίες της όπου στη μία από αυτές χρησιμοποίησε το photoshop για να αλλάξει τη μύτη της, αφού τα περισσότερα σχόλια αφορούν σε αυτό το σημείο του προσώπου της. Την ανάρτηση τη συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο:

«”Συγνώμη έχεις πειράξει κάτι στο πρόσωπό σου;” Η απάντηση είναι όχι, απλά μεγάλωσα και επίσης με βάφουν επαγγελματίες (μιλάμε για contouring όχι αστεία). Η ομορφιά βρίσκεται και πηγάζει μέσα μας. Ξέρω ότι δεν έχω την τέλεια μύτη. Έχω τη δική μου μύτη και την αγαπώ. Αγάπησε και εσύ τη δική σου και όποια ατέλεια έχεις. Γιατί οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας ξεχωρίζουν. Μας κάνουν διαφορετικούς και φυσικά ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ! Εγώ σε αγαπάω όπως ακριβώς είσαι. Αλλά αν και πάλι θέλεις να αλλάξεις θα σε αγαπάω και πάλι. Γιατί εκτός από μεγάλη μύτη έχω και μεγάλη καρδιά». 

Ωστόσο, αρκετοί από τους followers της δε δίστασαν να την επικρίνουν για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, επιμένοντας στην άποψη περί πλαστικής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast