ΑΕΚ: Στην Αθήνα για να κλείσει ο Ίβιτς, τελική ευθεία για Πογέτ! (photos)

93

Η ΑΕΚ τρέχει τις διαδικασίες για την επόμενη ημέρα έχοντας στα «σκαριά» δίδυμο Ίβιτς-Πογέτ μετά το «ναυάγιο» με το «πρότζεκτ Καρντόσο».

Το «πρότζεκτ Καρντόσο» τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει και στην ΑΕΚ κινούνται άμεσα για την επόμενη ημέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Ίλια Ίβιτς παρουσιάζετα ως φαβορί για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ και επί της ουσίας να αντικαταστήσει τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Σέρβος αποτελεί τον «εκλεκτό» του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον οποίο έχει καλές σχέσεις και γενικότερα τον εμπιστεύεται… ποδοσφαιρικά.

Η υπόθεση Ίβιτς μάλιστα φαίνεται πως είναι ήδη στην τελική της ευθεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην άσος της Ένωσης βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας μάλιστα διακόψει τις διακοπές του, για να συναντηθεί με τον διοικητικό ηγέτη του δικέφαλου και να δώσουν τα χέρια.

Επικρατεί η άποψη πως πρώτα θα τελειώσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή και θα ακολουθήσει το ζήτημα του προπονητή. Παρόλα αυτά οι υπόθεσεις αυτές συνδέονται. Για τον κιτρινόμαυρο πάγκο παίζει ένα όνομα κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός φέρεται να είναι κι αυτός κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ και υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη. Αυτο που επιχειρεί πλέον η διοίκηση είναι να συμφωνήσει με τον Ίβιτς και τον Πογέτ ώστε να αναλάβουν μαζί την ανασύνταξη της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τόσο το μέτωπο του τεχνικού διευθυντή όσο και του νέου προπονητή και θα φανεί εάν η ΑΕΚ θα πορευτεί από εδώ και στο εξής με δίδυμο Πογέτ-Ίβιτς.

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσληφθεί ένας από τους δύο, εάν δεν προκύψει κάποιο deal στις επαφές που γίνονται.

Πηγή: onsports.gr