Live Chat ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

469

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της Super League 1 κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα 

Η ήττα και όπως αυτή ήρθε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχει φέρει τον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη θέση όσον αφορά το ευρωπαϊκό του μέλλον. Εντός συνόρων οι νταμπλούχοι υποδέχονται απόψε τον Παναιτωλικό και θέλουν να δείξουν ποιος παραμένει το αφεντικό στο πρωτάθλημα.

Ο Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να προβεί σε μόνο δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, τοποθετώντας τον Ντόουγκλας Αουγκούστο ως αμυντικό χαφ αντί του Εσίτι που χρειάζεται λίγες ανάσες, καθώς και τον Λημνιό στη θέση του Ζαμπά, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι εκτός φόρμας.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις: ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι τα δύο στόπερ, ο Γιαννούλης αριστερό μπακ και ο Μάτος δεξί. Ο Ελ Καντουρί θα είναι στο κέντρο, με τους Μπίσεσβαρ και Πέλκα να υποστηρίζουν τον Άκπομ που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην Τούμπα αναμένεται πολύς κόσμος, ενώ μέχρι χθες βράδυ οι συνδρομητές της πλατφόρμας PAOK TV, που θα μεταδώσει τον αγώνα, είχαν φτάσει τους 22.000, δείχνοντας τη δίψα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Πηγή: onsports.gr