Στοίχημα: Κερδίζει η Γουλβς

470

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η Γουλβς κατάφερε να ισοφαρίσει εντός έδρας και πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και έδειξε ότι στο «σπίτι» της είναι άλλη ομάδα και μπορεί να βρει τις λύσεις να πάρει αυτό που θέλει με όποιον τρόπο και αν χρειαστεί να το κάνει.

Μάλιστα η Γουλβς προέρχεται και από τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας κόντρα στην Τορίνο κάνοντας το πρώτο βήμα για να μπορέσει να βρεθεί στους ομίλους του Europa League που είναι και ένας από τους στόχους της τη φετινή χρονιά.

Από την πλευρά της η Μπέρνλι αν και ήταν καλύτερη τελικά ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 2-1 και σήμερα θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη.Ο άσος μας αρέσει και θα τον επιλέξουμε προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο. Από εκεί και πέρα τόσο η Τότεναμ όσο και η Νιούκαστλ σκοράρουν πολύ στους αγώνες που έχουν δώσει ως τώρα και μπορούν να μας πληρώσουν για τα καλά το over 2,5 που το συναντάμε σε απόδοση 1.65 στο δελτίο του ΟΠΑΠ.

Και από την Αγγλία επιστρέφουμε στην Ελλάδα και η επόμενη επιλογή μας θα είναι ο άσος του Ατρομήτου κόντρα στη Λάρισα με το 1.60 να είναι πολύ καλό.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  over 2,5                1.65

ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΕΡΝΛΙ           1              1.60

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ     1              1.60

Πηγή: onsports.gr