Αποφασισμένος ο Πάτι Μιλς: «Θέλουμε ένα μετάλλιο» (video)

461

Ο Πάτι Μιλς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τους στόχους της Αυστραλίας στο ερχόμενο Mundobasket.

«Είναι υπέροχο. Ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Είμαστε κάτι παραπάνω από ένα σύνολο παικτών, είμαστε ενωμένοι και αγαπάμε να παίζουμε ο ένας με τον άλλον φορώντας τη φανέλα της Εθνικής. Είμαστε εδώ, δουλεύοντας σκληρά και πιέζοντας τον εαυτό μας να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερα. Ο δεσμός μας είναι ανεκτίμητος, είμαστε εδώ για να στηρίζει ο ένας τον άλλο και να προσέχουμε τον συμπαίκτη μας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον όμιλο της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν δίστασε να υψώσει πολύ ψηλά τον πήχη!

«Τον ονομάζουν όμιλο του θανάτου, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στον επόμενο γύρο και στο να κάνουμε μία καλή προσπάθεια στο τουρνουά. Ο Καναδάς έχει μία πολύ καλή ομάδα και έναν εξαιρετικό προπονητή (Νικ Νερς), η Σενεγάλη έχει μία σκληρή ομάδα και η Λιθουανία έχει ένα φοβερό δίδυμο, τους Γιόνας Βαλαντσίουνας και Ντομάτας Σαμπόνις. Θα είναι τρία ματς γεμάτα ένταση και η μάχη για τη πρώτη θέση θα είναι τεράστια.

Θα είναι μία ευκαιρία για εμάς να λάμψουμε σε διεθνές επίπεδο, αλλά θέλουμε και ένα μετάλλιο, να επιστρέψουμε στη πατρίδα με κάτι. Είμαστε φιλόδοξοι και με κίνητρο. Πολλές ομάδες μπορούν να φτάσουν μέχρι τη τριάδα, αλλά πιστεύουμε ότι έχουμε την εμπειρία, τις δυνατότητες και το ταλέντο να κάνουμε φοβερά πράγματα φέτος. Θέλουμε ένα μετάλλιο, οι Boomers θέλουν ένα μετάλλιο!».

Πηγή: onsports.gr