Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Η φάση με το VAR που άναψε… φωτιές (video+photos)

489

Ο κακός χαμός με τη φάση στο 80’ του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, όπου ο Κουμπαράκης παρότι συμβουλεύτηκε το VAR δεν έδωσε το πέναλτι για το τράβηγμα στον Μπαράλες!

Το πρωτάθλημα έκανε πρεμιέρα, όπως και το VAR, όμως, φαίνεται πως κάτι έχουμε καταλάβει… λάθος αναφορικά με τη χρήση του. Είτε εμείς, είτε οι Έλληνες διαιτητές. Η φάση στο 80’ του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης θα συζητηθεί για καιρό, αφού φάνηκε από τα πρώτα ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού να υπάρχει τράβηγμα του Ελ Αραμπί πάνω στον Χερόνιμο Μπαράλες μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού.

Αυτό σήμαινε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, για αυτό και ο διαιτητής Κουμπαράκης ζήτησε τη συνδρομή του VAR. Από όσα του μετέφεραν στην ενδοεπικοινωνία, φάνηκε πως δεν πείστηκε για να πάρει απόφαση και αποφάσισε να δει μόνος του τη φάση στο monitor. Εκεί, δεν φάνηκε να βλέπει το πρώτο ριπλέι όπου η παράβαση φαινόταν πεντακάθαρα, αλλά μακρινές λήψεις. Κάπως έτσι, μετά από διαβουλεύσεις, αποφάσισε να μην καταλογίσει τίποτα και να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων…

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το βίντεο με τα highlights του αγώνα

Πηγή: onsports.gr