Πασχαλάκης: «Στα εύκολα ΠΑΟΚ, στα δύσκολα… ΠΑΟΚάρα»

520

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανέλαβε την ευθύνη για το γκολ της ήττας από τη Σλόβαν Λίμπερετς κι έδωσε το σύνθημα για… μάχη μέχρι θανάτου από πλευράς ΠΑΟΚ στη ρεβάνς!

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε κόντρα στον Άγιαξ κι έφτασε πολύ κοντά στο να αφήσει έξω από τη συνέχεια του Champions League τους περσινούς ημιφιναλίστ. Οι Θεσσαλονικείς στη Σλοβακία ήταν «φλύαροι» απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, δεν είχαν την ίδια καλή εικόνα και μοιραία, στο τέλος, έγινε το λάθος που έφερε και την ήττα για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές στη φάση του γκολ της Σλόβαν, ήταν ο τερματοφύλακας του «δικεφάλου του Βορρά», Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο διεθνής γκολκίπερ, που λίγα λεπτά πριν το γκολ είχε ένα ανάλογο μπέρδεμα με τον Μάτος αλλά είχε προλάβει να διώξει, φαίνεται πως αντιλήφθηκε πλήρως την… γκέλα που έκανε και δείχνει έτοιμος να επανορθώσει. Τουλάχιστον, αυτό άφησε να εννοηθεί μέσα από το Instagram.

«Τα λόγια περιττά ορισμένες φορές. Την άλλη Πέμπτη για θάνατο όλοι μάζι. Στα εύκολα ΠΑΟΚ, στα δύσκολα ΠΑΟΚάρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ανεβάζοντας φωτογραφία από τη στιγμή της… γκάφας. Δείτε στο photostory που ακολουθεί το μήνυμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Πηγή: onsports.gr