Ελληνίδα σέρφερ 81 ετών ετοιμάζεται να μπει στο βιβλίο Γκίνες (φωτογραφίες )

525

Λίγες ώρες χωρίζουν πλέον την Αναστασία Γερολυμάτου, 81 ετών, από την προσπάθειά της να κάνει τον διάπλου Σκάλας Κεφαλονιάς – Κυλλήνης με ιστιοσανίδα (windsurf) και να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες.

Η κυρία Γερολυμάτου είναι πανέτοιμη να διανύσει μια απόσταση 18 ναυτικών μιλίων πάνω σε ιστιοσανίδα, θέλοντας να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας και τόλμης, αλλά και να κάνει σαφές  πως τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.

Η απόπειρα για τον διάπλου θα γίνει το  Σάββατο, 24 Αυγούστου, ημέρα για την οποία αναμένονται ιδανικές καιρικές συνθήκες και ευνοϊκός άνεμος. Η 81χρονη αθλήτρια κάνει από το πρωί τις τελευταίες προετοιμασίες, προκειμένου το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η 81χρονη σέρφερ της Κεφαλονιάς όπως έχει γίνει πλέον γνωστή, είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και αγάπη για τη ζωή, στο σπίτι της καλλιεργεί τα δικά της αμπέλια για να έχει το δικό της κρασί, έχει δένδρα διαφόρων ειδών, έχει φούρνο που έχει χτίσει με τα χέρια της και εκεί φουρνίζει το δικό της ψωμί.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές «από τις περιπέτειές μου στη θάλασσα», όπως γράφει η ίδια.


Φωτογραφία από το Facebook AnastasiaWindsurfer

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ekefalonia.gr

Πηγή: kathimerini.gr