Live Chat ΑΕΚ-Τραμπζονσπόρ 1-1

448

ΑΕΚ-Τραμπζονσπόρ: Σε ένα άδειο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για τη συνολική της πορεία μέσα στη σεζόν, δίνει το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται στις 21:00 την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ, που θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας των «κιτρινόμαυρων» για τα περσινά επεισόδια με τον Άγιαξ, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το έργο του «δικεφάλου» μόνο εύκολο δεν είναι, αφού πρόκειται να αντιμετωπίσουν μια ποιοτική ομάδα που έχει στόχο την ευρωπαϊκή διάκριση. Η Τραμπζονσπόρ τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά, έχει οικονομική δύναμη κι αυτό φαίνεται κι από τις μεταγραφές που έχει κάνει, όπως ο Όμπι Μίκελ, ή που θέλει να κάνει, όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Την ΑΕΚ, βέβαια, όπως είπε και ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν την απασχολεί αυτό αλλά το πως θα προκριθεί στους ομίλους, αφού οτιδήποτε άλλο θα συνιστά αποτυχία, όπως είπε κι ο προπονητής της. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν απουσίες αφού οι Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης είναι ανέτοιμοι ενώ εκτός έμειναν και οι Χουλτ και Τσιτώντας.

Όλα δείχνουν πως ο Μιγκέλ Καρντόσο θα παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Οι Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας και Χουλτ από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα με τους Σιμάο και Σιμόες αμυντικά χαφ. Στα αριστερά σταθερά θα παραμείνει ο Μάνταλος, δεξιά είναι φαβορί να παίξει ο Ζεράλδες και ο Λιβάια πίσω από τον Ολιβέιρα…

Πηγή: onsports.gr