Ο Κύργιος μιλάει για την ανάπτυξη του τένις (video)

461

Μπορεί ανάμεσα στους φίλους και τους ειδικούς του τένις το θέμα συζήτησης σχετικά με τον Κύργιο να έχει να κάνει με την… τρέλα που κουβαλάει, ο ίδιος όμως προτιμά να ασχοληθεί με το μέλλον του αθλήματος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Νικ Κύργιος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση τενίστα. Ο ομογενής αθλητής από την Αυστραλία κατά καιρούς έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις με τις αντιδράσεις στα κορτ και με όσα κάνει απέναντι σε σπουδαίους και μη αντιπάλους. Την ώρα, λοιπόν, που κάποιοι συζητούν το κατά πόσο ο Κύργιος θα πρέπει να τιμωρείται για όσα κάνει στους αγώνες του, ο ίδιος σε δηλώσεις του στάθηκε στο πως θα πρέπει το τένις να αναπτυχθεί και να εξασφαλίσει ένα μέλλον εφάμιλλο του ΝΒΑ και του NFL!

«Όλοι είναι τόσο ανήσυχοι για το πώς θα μείνουν οι φανς στο παιχνίδι, αλλά προσωπικά πιστεύω πως χρειάζεται να φέρουμε στο παιχνίδι ένα νέο και διαφορετικό κοινό. Αν κοιτάξετε τα αμερικανικά αθλήματα, όπως το NBA και το NFL, είναι τόσο συναρπαστικά. Το κάνουν με τον σωστό τρόπο και απολαμβάνω να φέρνω τόσους νέους fans στο άθλημα. Είναι ένας απ’ τους στόχους μου αυτός, θέλω να αναπτυχθεί το τένις. Έχει πολλά περιθώρια για να αναπτυχθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος και πρόσθεσε:

«Βλέπω πως όλοι οι νέοι παίκτες έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Αν αυτοί που ελέγχουν την αγορά, τους αξιοποιήσουν και εμείς συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το τένις που ψυχαγωγεί τον κόσμο, μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο άθλημα».

Δείτε βίντεο με τις πιο… τρελές στιγμές του Νικ Κύργιου το 2019

Πηγή: onsports.gr