Η αντίδραση στον αποκλεισμό

490

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με δραματικό τρόπο από τον Αγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ, «υποβιβάστηκε» στα πλέι-οφ του Γιουρόπα και κάνει το πρώτο βήμα για τους ομίλους, κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Προβάδισμα για τη Γάνδη στην αναμέτρηση με τη Ριέκα.

Δεν έχουν κοπάσει οι διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Αγγλου Πόουσον στη ρεβάνς με τον Αγιαξ, ο Δικέφαλος εν πολλοίς καταδικάστηκε στην ήττα αποκλεισμό με 3-2, από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιδράσει στον αποκλεισμό, η ευρωπαϊκή πορεία δεν τελείωσε και υπάρχουν οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Αμπελ Φερέιρα κοίταξε στα μάτια τον Αγιαξ, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, είναι σωστά το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Το διπλό σε τιμή 1,85 στον ΟΠΑΠ, έχει αξία.

Για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ η Γάνδη υποδέχεται την κροατική Ριέκα. Η Γάνδη έχει ως ώρας στη σεζόν, αποδειχτεί ομάδα έδρας. Στους δύο προηγούμενους προκριματικούς γύρους επικράτησε με ευρεία σκορ των Βιτορούλ (6-3) και ΑΕΚ Λάρνακας (3-0), ενώ και στο εγχώριο πρωτάθλημα έχει σκοράρει αφειδώς, στις νίκες επί των Εουπεν (6-1) και Οστάνδης (2-0). Η αντίπαλος Ριέκα ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Αμπερντίν με δύο νίκες (2-0, 2-0), το επίπεδο δυσκολίας όμως ανεβαίνει, ενώ στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα μετά από μέτρια εμφάνιση παραχώρησε 1-1 στην Οσιγιεκ. Η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο στο 1,63 του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΓΑΝΔΗ – ΡΙΕΚΑ: 1 (1,63)
(22:00): ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. – ΠΑΟΚ: 2 (1,85)

Πηγή: onsports.gr