Γιώργος Στάσσης για ΔΕΗ: Η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ όσο γνωρίζαμε

482

Πολύ χειρότερη από όσο γνωρίζαμε είναι η κατάσταση στη ΔΕΗ σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος Γιώργος Στασσής κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης. Ανέφερε μάλιστα πως οι ανάγκες ρευστότητας της επιχείρησης είναι ύψους 750 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να καλυφθούν έως τις 24 Σεπτεμβρίου. 

«Τα 750 εκατομμύρια είναι ένα σοβαρό ταμειακό πρόβλημα, που δυστυχώς αυξάνεται κάθε ημέρα. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτόν τον κάβο, ώστε 24 Σεπτεμβρίου να μην έχουμε παρατήρηση στον ισολογισμό (έκθεση του ορκωτού ελεγκτή Ernst & Young) και μετά να συζητήσουμε τα μέτρα για την ανάπτυξη της ΔΕΗ» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΗ Γιώργος Στασσής κατά την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της επιχείρησης.

«Πρέπει να μας εμπιστευτούν οι τράπεζες και πάλι, με ένα μείγμα πολιτικής για να σωθεί η ΔΕΗ. Θα δούμε τι θα γίνει με τα τιμολόγια τις επόμενες ημέρες, γιατί πρέπει να λυθεί η ταμειακή δυσκολία. Η κατάσταση είναι δραματική. Δεν το περιμέναμε, είναι πολύ χειρότερα από αυτά που γνωρίζαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στασσής.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Πηγή: kathimerini.gr