La Casa De Papel: Οι φήμες ότι η «Τόκιο» και ο «Ρίο» είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή

545

Αρκετά είναι τα δίδυμα, ερωτικά ή φιλικά, που έχουν δημιουργηθεί στη σειρά που σπάει τα ρεκόρ, La Casa De Papel. Οι φανς της σειράς έχουν διαλέξει ο καθένας και η καθεμιά το δικό του αγαπημένο. Είναι ο «Προφεσόρ» με την «Λισαβόνα» και το αρχηγικό τους ειδύλλιο; Είναι το ανεκπλήρωτο ερωτικό δίδυμο της «Ναϊρόμπι» και του «Ελσίνκι»; Ή το εκρηκτικό δίδυμο της «Τόκιο» με τον «Ρίο»;

Το παρακάτω κείμενο περιέχει spoiler.

H Τόκιο (Ούρσουλα Κορμπέρο) θεωρείται από πολλούς και όχι άδικα σαν μία κινητή βόμβα. Σε όλες τις σεζόν μέχρι και την 3η προκαλεί προβλήματα και πονοκεφάλους στον Καθηγητή αλλά και στους συνοδοιπόρους της στο έγκλημα.

Η 3η σεζόν ξεκινά με την Τόκιο και τον Ρίο (Μιγκέλ Εράν) να ζουν τον έρωτά τους σε ένα απομονωμένο νησί. Οι αποφάσεις και των δύο ωστόσο οδηγούν στη σύλληψη του δεύτερου. Μεγάλο μέρος της πλοκής στηρίζεται πάνω στο ερωτικό δίδυμο των δύο ηθοποιών.

Οι φήμες ότι Κορμπέρο και Εράν είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή δεν άργησαν να φουντώσουν. Και μία αποστροφή του Εράν σε δημοσιογράφους πυροδότησε νέα σενάρια για ενδεχόμενη σχέση των δύο. Το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός ανέφερε ότι «Περάσαμε τέλεια και κάναμε την πλάκα μας. Είχαμε εξαιρετικές στιγμές αλλά δεν ήταν αρκετό. Μας συνεπήρε αρκετά όλο αυτό που συνέβη».

Πηγή: Newsbeast