Παναθηναϊκός και Δώνης… τελείωσαν το θέμα με τη Χάντερσφιλντ

496

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για το δημοσίευμα της «Sun» που θέλει τη Χάντερσφιλντ να έχει στη λίστα της τον Γιώργο Δώνη για τη θέση του προπονητή, ενώ ο Έλληνας τεχνικός με προσωπική δήλωση έβαλε τέλος στη φημολογία.

Η αγγλική εφημερίδα… τάραξε τα νερά στον Παναθηναϊκό, αφού πέρα από το ρεπορτάζ της για ενδεχόμενο ενδιαφέρον της Χάντερσφιλντ για τον Γιώργο Δώνη φιλοξένησε και δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού. Η πρώτη αντίδραση από πλευράς «τριφυλλιού», δεν άργησε να έρθει με τους «πράσινους» να δίνουν τη δική τους θέση για το θέμα.

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν καμία νύξη ή ενόχληση από καμία ομάδα, που να αφορά τον προπονητή  του «τριφυλλιού», Γιώργο Δώνη. Παράλληλα, επανέλαβαν  την πάγια θέση του κλαμπ να μην σχολιάζει φημολογίες. Μια φημολογία που φρόντισε ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός να… τελειώσει με προσωπική του δήλωση.

Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε μεν πως είναι προσωπικός του στόχος να εργαστεί στην Αγγλία σαν προπονητής, πλην όμως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, μερικά 24ωρα πριν από την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος.

«Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι προπονητικά είναι ένας στόχος μου να εργαστώ σε αγγλικό σύλλογο. Από εκεί και πέρα σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δώνης.

Πηγή: onsports.gr