Ο ΑΠΟΕΛ «τρόμαξε» τον Άγιαξ, όλα για όλα στο Άμστερνταμ (videos)

472

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν συγκλονιστικός με τον Άγιαξ, έχασε ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 και όλα θα κριθούν στο Άμστερνταμ.

Τα ρέστα του στο Άμστερνταμ θα παίξει ο ΑΠΟΕΛ μετά το 0-0 στο «ΓΣΠ» με τον Άγιαξ. Οι Κύπριοι στο πρώτο ματς για τα play offs του Champions League, έβαλαν δύσκολα στους Ολλανδούς που θα πρέπει να λένε και «ευχαριστώ» που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι με τον Μερκή στο 58′, ενώ στο 70′ ο Σόουζα απείλησε με οβίδα με τον Ονάνα να κάνει την επέμβαση του ματς.  Η κυπριακή ομάδα πίεσε και έψαξε το γκολ με κάθε τρόπο και στα δύο ημίχρονα, όμως, ο Άγιαξ στάθηκε τυχερός και κυριολεκτικά γλίτωσε από τα… χειρότερα. Πλέον η πρόκριση στους ομίλους θα κριθεί στον επαναληπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολλανδοί τελείωσαν με δέκα παίκτες τον αγώνα καθώς αποβλήθηκε ο Νουσαΐρ Μαζραουί δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Από εκεί και πέρα, η Μπριζ έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους, καθώς νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την ΛΑΣΚ Λιντς. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Βανάκεν στο 10′ με πέναλτι.

Στο τελευταίο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η Σλάβια Πράγας έφυγε με το διπλό από την Ρουμανία, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κλουζ. Στο 28′ ο Μασοπούστ σημείωσε το τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες. 

Πηγή: onsports.gr