Η Βασιλική Μιλλούση παραδίδει μαθήματα γυμναστικής στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

496

Το πρώτο τους παιδάκι θα κρατάνε σε λίγους μήνες από τώρα η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, καθώς η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά, γυμναστική.

Η Βασιλική Μιλλούση συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενώ πρόσφατα ανέβασε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου  παραδίδει μαθήματα και συμβουλές γυμναστικής για εγκύους.

«Καλημέρα σας!! Με ρωτάτε πολλές τι γυμναστική κάνω τώρα που είμαι έγκυος, λοιπόν…όσο ήμουν διακοπές έκανα όλη την άσκησή μου μέσα στη θάλασσα ,νωρίς το πρωί. Ήταν το καλύτερο! Τώρα όμως που δεν είμαι πια στη θάλασσα και έχω όλο το βάρος της κοιλίτσας μου εγώ ,κάνω κάτι τέτοιο χωρίς να ανεβάζω παλμούς αρκετά και φυσικά όταν δεν νιώθω πολύ καλά…απλά δεν κάνω? Η άσκηση στην εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή αρκεί να μην κάνουμε υπερβολές (αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την φυσική κατάσταση που είχαμε πριν), ήταν το μήνυμα που συνόδευσε το βίντεο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast