LEN Open Water Cup: Πρώτευσε ο Κυνηγάκης στον αγώνα στην Οχρίδα

380

Εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με τη νίκη, πραγματοποίησε ο Θανάσης Κυνηγάκης στον τέταρτο αγώνα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα της σειράς LEN Open Water Cup που διεξήχθη στη λίμνη Οχρίδα.

Ο αθλητής του Παλαιού Φαλήρου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Ο 21 ετών κολυμβητής κάλυψε την απόσταση σε 1 ώρα, 47 λεπτά και 4.5 δευτερόλεπτα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, την ώρα που οι άλλες δύο θέσεις της πρώτης τριάδας κρίθηκαν ελάχιστα πιο μετά και στις στις… λεπτομέρειες. Ο Ούγγρος Ντάνιελ Σέκελι τερμάτισε τελικά δεύτερος με επίδοση 1:47:08.3, ενώ ο Ισραηλινός Γιουβάλ Σάφρα κατετάγη τρίτος με χρόνο 1:47:09.1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα μετείχε και δεύτερος Έλληνας κολυμβητής, ο Αστέριος Δαλδογιάννης, ο οποίος κατέλαβε την όγδοη θέση με επίδοση 1:47:38.7.

Στο μεταξύ, η Αντζέλικα Αντρέ σημείωσε την πρώτη νίκη της στη σειρά LEN Open Water Cup, αφού πρώτευσε στα 10 χιλιόμετρα των γυναικών με 1:55:47.9. Η κολυμβήτρια από την Πορτογαλία ήταν οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου πιο γρήγορη από την Ιταλίδα Τζινέβρα Ταντεούτσι (1:55:48.7), ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε -λίγες ημέρες μετά τα 44α γενέθλιά της- η Γερμανίδα Άνγκελα Μάουρερ, η οποία στην πολύ σπουδαία καριέρα της μετράει μεταξύ άλλων οκτώ μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ενώ είναι δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πηγή: onsports.gr