Ποιος είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της Έλενας Ράπτη

503

Ο γάμος της όμορφης Έλενας Ράπτη έμεινε κρυφός για μήνες. Η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, αναρτώντας και μια φωτογραφία από με τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά τη λιτή τελετή που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια δεν αποκάλυψε όμως ποιος είναι ο άντρας με τον οποίο επέλεξε να ενώσει τη ζωή της. Άλλωστε συνηθίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμωνας Μπάλλας και εργάζεται στην προσωπική της ασφάλεια ως σωματοφύλακάς της.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Μάιο σε μια εκκλησία της Θεσσαλονίκης, έμεινε όμως κρυφός μέχρι πριν από δύο ημέρες, λόγω των εκλογικών αναμετρήσεων που έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς το ζευγάρι θεώρησε πως δεν έπρεπε να «παίξει» ως είδηση μέσα στις εκλογές.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν δύο στενοί φίλοι, ενώ ακολούθησαν διακοπές λίγων ημερών στην Χαλκιδική και σε λίγες μέρες ξανά στις υποχρεώσεις της Βουλής.

Την περασμένη Κυριακή, η Έλενα Ράπτη μοιράστηκε μια φωτογραφία και έστειλε ένα μήνυμα μέσω Instagram: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε σε αυτό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: Newsbeast